frutsels & franje

kleedje: ikea, 10 euro; schaal: handgemaakt, 5 euro op een marktje;

tafeltje: twee sinaasappelkistjes op elkaar gestapeld; bankje: van oma gekregen.

 

lovely handmade ©

Wat een verrassing was het toen ik

deze schaal tegenkwam op een Bevrijdingsdagmarktje! Ik kon

nauwelijks geloven dat de vrouw

die hem had gemaakt er maar

5 euro voor vroeg.

 

oud is goud

Niets is leuker dan je huis decoreren met échte oude attributen, zoals boekjes van vroeger of een oud fototoestel zoals hiernaast. Dit is een foto van de schouw in mijn huis. Een paar boeken komen uit de (voormalige) Slegte en een aantal heb ik gekregen van oma. Het fototoestel komt uit 1947(!). Ik heb hem gekocht in een brocante winkeltje in Brugge, maar zoiets kun je vaak ook wel bij kringloopwinkels vinden (:

 

 

van lelijk naar lieflijk

 

Dit lampje heeft slechtere tijden gekend. Ooit zat er een lampenkapje op in deze kleur blauw. Zie je het voor je? Ik kan wel zeggen dat het ontzettend vloekte bij dat bruin en goud. Toch liet ik me (in de kringloopwinkel) niet afschrikken door deze afschuwelijke combinatie, omdat ik bedacht dat het best een leuk lampje zou kunnen worden met een ander kapje erop.

Et voilà, zie hier het resultaat. Het lampenkapje komt rechtstreeks van de IKEA, maar het voetstuk maakt hem dan weer uniek!

 

lampenvoet: kringloop 3 euro

lampenkapje: ikea, 8 euro

La Cuisine

 

De keuekn. asd;lkfjas;dlkfja;sdlkfja;lk jd;lkafjsd;lkfajsd;fklajs;dlkfjas;ldkfja;slkdjfal;skdjfasaksajdf;lksdjf;laksjdf;lkajsdf jal;skdfj;alskdjf a

sakflj;slkdjf ad