frutsels & franje

 

Dit tasje is denk ik al wel zo'n dertig jaar oud. Hij is eigenlijk van mijn moeder! Toen ze hem een keer van zolder haalde was ik er zo enthousiast over, dat ik hem van haar mocht hebben. Zo zie je maar: de mode van vroeger komt vaak weer helemaal terug. Dus neem een duik in je moeders of oma's kast en wie weet vind je iets dat echt vintage is!

 Echt vintage

Sisters vintage
Oude Gracht 224

Dit kleine boetiekje is een pareltje in Utrecht. De eigenaressen hebben de mooiste tweedehands kleding, schoenen en accessoires geselecteerd en verkopen die voor een heel zacht prijsje. Zeker de moeite waard om een keer heen te gaan!

 

Het Kaufhaus

Achter Clarenburg 32

Deze verrassende pop-up store is nog maar net geopend in Utrecht. Vooral voor diehard vintage-fans is dit het paradijs, maar voor liefhebbers die van net iets minder gedurfde kleding houden kan er ook zeker iets tussen zitten! Leuk feit: ruim de helft van de opbrengst van de winkel gaat naar het goede doel.

 

 

 

 

 

 

 

Leuke tweedehandskledingwinkeltjes @ Utrecht

Meer informatie

♥︎

♥︎

pareltjes & Kant
Oké, dit shirtje is niet helemaal tweedehands. Ik heb hem gescoord bij de Pull&Bear in Eindhoven en ik ben er sinds de dag van vandaag helemaal gelukkig mee! Helaas is 'ie nu niet meer te koop, maar sinds ik dit shirtje heb gevonden is de Pull&Bear één van mijn favoriete winkels. Ik heb hem vaak aan en hij blijft mooi. Door de nette afwerking kun je zien dat er echt zorg aan is besteed. kwaliteit is duurzaamheid

Het oog wil ook wat

In een volle kast ziet een

kledingstuk er vaak veel minder  uniek uit dan aan een leuke houten hanger. Probeer het eens uit! Hang kledingstukken die je niet vaak aantrekt, maar die qua kleur wel matchen bij je kamer eens op een leuk plekje in je kamer. Wie weet ga je er wel met hele andere ogen naar kijken!

 

 

shirtje {links}: pull&bear, 22 euro

truitje {rechts}: bevrijdingsdagmarktje, 3 euro

haakjes: koninginnedagmarkt, 1 euro

 

 

♥︎

adorabel gouden sluitingsknoopje

♥︎

Zomers Zara

Dit prachtige jurkje van de ZARA is één van mijn nieuwste aanwinsten. Koraalkleurig, met een gouden knoopje aan de achterkant en mooi chique stofje. Ik zag hem hangen op de vrijmarkt en was meteen verkocht. Ik dacht: of ik hem nu pas of niet, ik ga ervoor! Maar 3 euro werd ervoor gevraagd. En wat bleek thuis: hij paste perfect! Ik ben van plan hem te dragen op de bruiloft van mijn nicht. Zo zie je maar, met een beetje lef en geluk kun je een heel eind komen.

Voorkant

achterkant